Volg de Sportingtrappers op facebook en word fan!

Dropping op 11 juni 2016


Posted on May 25th, by Het Bestuur in Nieuws.

Dropping op 11 juni 2016

Op 11 juni vindt onze zaterdagrit plaats, en dit jaar wordt het een rasechte dropping. We gaan met de bus naar een onbekende bestemming, en keren met de fiets terug naar huis. De fietsen nemen we mee in een aangepaste aanhangwagen. Er is plaats voor 50 personen, dus ook niet-leden zijn welkom. Zij betalen 20 euro.  Vertrek om 6u30 aan Keep Fit. De rit is 160 km, en gaat over enkele hellingen. Het tempo is voor iedere geoefende fietser haalbaar. Graag vooraf inschrijven aub.

Comments are closed.Het laatste nieuws van de sportingtrappers

Welkom op de website van de Sportingtrappers. Hiernaast zie je de drie laatste nieuwsberichten van de Sportingtrappers. Zo zie je meteen onze belangrijkste nieuwe berichten, onmiddellijk op de homepage. Ouder nieuws – maar daarom niet minder belangrijk – vind je op de Nieuwspagina, mooi gerangschikt per onderwerp. De nieuwspagina vind je rechts vanboven in de menubalk. Veel leesplezier!

Eerste bergrit!

Al vroeg in het seizoen trekken we de bergen in, de spits wordt komende zondag afgebeten met het Vossenhol! Strava event: Klik hier om naar...

Pizzaverkoop

Ten voordele van onze kas houden wij een pizzaverkoop.

Spreek familie, vrienden en kennissen aan. Onze pizza’s zijn vers gemaakt, geen bewaarmiddelen en kleurstoffen.

Kunnen ook...