Volg de Sportingtrappers op facebook en word fan!

Over het rittenschema

Beste sportingtrapper, bij het samenstellen van de rittenkalender 2015 proberen we om zoveel mogelijk rekening te houden met voorstellen en ideeën van onze leden. Om het laagje wintervet weg te fietsen beginnen we traditiegetrouw met enkele kortere ritten. Daar we bij deze “opwarmingsritten” een beetje rond onze achterdeur blijven draaien, is het moeilijk om daarin veel variatie en vernieuwing te brengen. Later loopt het aantal kilometers stilletjesaan op om daarna al onze pk ’s op onze Vlaamse bergen los te laten.

Als we willen dat na de Zondagrit (en bijhorende pint) iedereen met een tevreden gevoel terug huiswaarts keert, kunnen we niet toelaten dat sommigen ten pas en ten onpas zijn eigen koers gaat rijden omdat die zich op dat moment in topform voelen. Daarom werd beslist de maximum gemiddelde snelheid voor de B-ploeg rond de 26 km/uur te houden. Bij de A-ploeg is dat 30 km/uur. Maar dit betekent ook niet dat er zo snel moet gereden worden, dit zal in de eerste plaats afhangen van de aanwezige fietsers. Wij zijn er van overtuigd dat als iedereen wat water bij de wijn doet en wat meer rekening houdt met een ander, het voor allemaal aangenamer fietsen zal zijn en we het fietsjaar 2015 tot een goed einde zullen brengen. Verder wensen wij iedereen nog veel fietsgenot en we zien je graag terug op de fiets natuurlijk.

Groeten vanwege het bestuur…..Het laatste nieuws van de sportingtrappers

Welkom op de website van de Sportingtrappers. Hiernaast zie je de drie laatste nieuwsberichten van de Sportingtrappers. Zo zie je meteen onze belangrijkste nieuwe berichten, onmiddellijk op de homepage. Ouder nieuws – maar daarom niet minder belangrijk – vind je op de Nieuwspagina, mooi gerangschikt per onderwerp. De nieuwspagina vind je rechts vanboven in de menubalk. Veel leesplezier!